Domingue, R - Adem van de geest

Schrijver:
Titel: Adem van de geest
ISBN: 9789063052003
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: 2005, paperback, zeer goede staat
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 5,90 (binnen Nederland)
Meer info:
New Orleans, de roerige jaren twintig. Raziela Nolan is gelukkig met de liefde van haar leven, maar komt plotseling om bij een ernstig auto-ongeluk. Meteen na haar dood besluit ze in het ?Tussen? achter te blijven ? een wereld die zich bevindt tussen het leven op aarde en wat er daarna komt. Vanuit haar unieke gezichtspunt vertelt Razi het verhaal over haar verloren liefde. Tegelijkertijd volgen we door haar ogen de relatie van Amy en Scott, een jong stel dat zeventig jaar na Razi?s dood in haar oude huis gaat wonen, en bij wie zij regelmatig rondspookt.
Doordat Razi de relatie van Amy en Scott van dichtbij meemaakt, komt zij er langzamerhand ook achter wat er met haar enige echte liefde, Andrew, gebeurd is, en vindt zij eindelijk de ontknoping van een oud geheim.
In Adem van de geest worden de liefdesverhalen van drie generaties verteld, die samen een indrukwekkend boek vormen waarin wordt aangetoond dat grootse liefde alles kan overwinnen ? zelfs de dood.
Verder lezen

BestBooks uit Dieren

particulier

Logo BestBooks

Pakket naar een Pickup parcelshop in Nederland voor € 4,90!
Boeken zijn ook in Dieren te bezichtigen en op te halen.
Vraag gerust om foto's en informatie!
De volledige nalatenschap van wijlen mijn moeder Mr. M.E.F. 'Mieke' Heineman komt hier te koop te staan.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BestBooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BestBooks
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BestBooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BestBooks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BestBooks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.