Feigl, Matthias and Wolfgang Stranzinger Lomographic World Presidents

Schrijver:
Titel: Don´t think *Just Shoot
Taal: Engels
Uitgever:
Bijzonderheden: Very good condition, 360 page, 27 * 21 cm, more than 2000 pictures from 233 lomographs
Prijs: € 50,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Wat begon als een hommage aan de machtige LC-A, mondde al snel uit in meer dan 200.000 levendige analoge bijdragen. Meer dan 2000 foto's zijn uiteindelijk opgenomen in het boek vanwege hun unieke bijdrage aan het in kaart brengen van de geschiedenis, de lifestyle en natuurlijk de beelden van de wereldwijde Lomography community. Internationale LOMO wedstrijden zoals de Lomolympics en de Sampling games zorgden voor een hoop materiaal dat werd gecombineerd met een schare aan prikkelende tips, trucjes, anekdotes en bekentenissen! Het resultaat is mooier geworden dan we durfden te dromen. Don't Think * Just Shoot is een baanbrekend overzicht van Lomography uit alle hoeken van de wereld en is nu weer op voorraad!
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Feigl, Matthias and Wolfgang Stranzinger Lomographic World Presidents - Don´t think *Just Shoot

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Odilia

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Odilia
  • Na uw bestelling ontvangen u en Odilia een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Odilia vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Odilia kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.