Milner-Gulland, Robin, Nikolai Dejevsky - Atlas van Rusland

Schrijver:
Titel: Atlas van Rusland
ISBN: 9789051570687
Taal: Nederlands
Uitgever: Agon
Bijzonderheden: 1989, 240 pp., hardcover met stofomslag. Als nieuw
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als nieuw.

Het boek schetst een beeld van de geschiedenis en cultuur van Rusland vanaf ca. de 10e eeuw tot eind 1989. Allereerst wordt de geografische en etnografische context geschetst waarin de Russische samenleving zich heeft ontwikkeld. Veel aandacht schenken de samenstellers aan literatuur, architectuur, schilderkunst en muziek. Ook het dagelijks leven in Rusland, de boerenstand, de godsdienst en het communisme komen ter sprake. Het laatste gedeelte van het boek bevat een overzicht van de verschillende republieken van de Sovjet-Unie, voorzien van kaarten en illustraties. Hierin worden ook economische gegevens vermeld. Een veelzijdig, fraai uitgevoerd boek, voorzien van foto's en illustraties in kleur.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Milner-Gulland, Robin, Nikolai Dejevsky - Atlas van Rusland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.