Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Thea Beckman - Beckman, Thea-Triomf van de verschroeide aarde (

Schrijver:
Titel: Beckman, Thea-Triomf van de verschroeide aarde (nieuw)
ISBN: 9789056377304
Uitgever:
Bijzonderheden: Triomf van de verschroeide aarde van Thea Beckman is het vervolg op Geef me de ruimte en wordt gevolgd door Het rad van fortuin, elk boek vormt een afgerond verhaal.  Matthis is met z'n zestien jaar niet zo'n geweldig soldaat; maar als heraut en ...
Prijs: € 16,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Triomf van de verschroeide aarde van Thea Beckman is het vervolg op Geef me de ruimte en wordt gevolgd door Het rad van fortuin, elk boek vormt een afgerond verhaal. 
Matthis is met z'n zestien jaar niet zo'n geweldig soldaat; maar als heraut en secretaris van de ongeletterde held van Bretagne, Bertrand du Guesclin, staat hij zijn mannetje. Veel durf, maar ook veel humor komt boven bij dit moedige verzet van de Bretons tegen de Engelse overheersing. Dan moet Matthis naar Parijs om geld te halen voor het verzet in Bretagne. In Parijs is de eerste burgerlijke revolutie in volle gang; een tijd vol spanning en voor Matthis, die er een dubbele rol moet spelen, vaak levensgevaarlijk. Als Matthis door de Engelsen gevangen genomen wordt, ontmoet hij Geoffrey Chaucer (van de Canterbury Tales), die - oorlog of geen oorlog - vriendschap sluit met de trouvères. Dit boek sluit aan bij Geef me de ruimteen wordt vervolgd door Het rad van fortuin. Eik boek vormt echter een afgerond verhaal.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thea Beckman - Beckman, Thea-Triomf van de verschroeide aarde (nieuw)