Aurelius Augustinus - Augustinus, Aurelius-Belijdenissen (nieuw

Schrijver:
Titel: Augustinus, Aurelius-Belijdenissen (nieuw)
ISBN: 9789463401227
Uitgever:
Bijzonderheden: Augustinus' Belijdenissen geldt nog altijd als een van de meesterwerken van de westerse bekentenisliteratuur. Ook neemt het, met de vele andere werken van Augustinus, een unieke plaats in in de geschiedenis van de christelijke theologie en het Eur...
Prijs: € 24,90
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Augustinus' Belijdenissen geldt nog altijd als een van de meesterwerken van de westerse bekentenisliteratuur. Ook neemt het, met de vele andere werken van Augustinus, een unieke plaats in in de geschiedenis van de christelijke theologie en het Europese denken.
Het is een eenvoudige monoloog, waarin Augustinus zich na ruim veertig bewogen levensjaren tegenover zijn Schepper plaatst en even diepzinnig als openhartig tot Hem spreekt over allerlei gebeurtenissen in zijn leven, mediterend over Gods weldaden en zijn eigen tekortkomingen. Een grandiose analyse van zijn uiteindelijk bereikte geestelijke toestand en een lyrisch commentaar op enkele Bijbelteksten besluiten het werk.
Deze vertaling van Wim Sleddens is met veel zorg samengesteld, waardoor het vaak moeilijke Latijn van Augustinus in helder en eenvoudig Nederlands is omgezet.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aurelius Augustinus - Augustinus, Aurelius-Belijdenissen (nieuw)