Wulfert Floor - Floor, Wulfert-Werpt al uw bekommernissen op He

Schrijver:
Titel: Floor, Wulfert-Werpt al uw bekommernissen op Hem (nieuw)
ISBN: 9789088653377
Uitgever:
Bijzonderheden: Werpt al uw bekommernissen op Hem, vijf oefeningen over de goedheid, trouw en macht van de Heere, door Wulfert Floor, landbouwer te Driebergen.  Uit zijn Eenvoudige oefeningen zijn vijf oefeningen gekozen die handelen over de goedheid, macht en t...
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Werpt al uw bekommernissen op Hem, vijf oefeningen over de goedheid, trouw en macht van de Heere, door Wulfert Floor, landbouwer te Driebergen. 
Uit zijn Eenvoudige oefeningen zijn vijf oefeningen gekozen die handelen over de goedheid, macht en trouw des Heeren voor al Zijn arm en ellendig volk. Al zijn ze arm, zwak en veracht op de wereld en al volgt bij hen de ene tegenspoed op de andere, zodat ze steeds weer de traan in het oog moeten dragen, zowel door inwendige strijd als door uitwendige tegenspoed, nochtans zijn zij welgelukzalig, want de Heere is hun herder.'
- De goede Herder en de gelukkige schapen-Johannes 10:11a
- Gods goedheid voor Zijn Israel-Psalm 73:1
- Des Heeren zorg voor Zijn volk-1 Petrus 5:7
- De verkwikking der ziel-Psalm 23:3a
- Het heilzame geroep van een arm, behoeftig volk-Jesaja 30:19b
Wulfert Floor (1818-1876) was naast landbouwer ook oefenaar. Dit hield in dat hij wel Gods Woord, maar niet de sacramenten mocht bedienen. Hij is bekend en geliefd geworden door de vele uitgegeven oefeningen, tijdens en na zijn leven.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wulfert Floor - Floor, Wulfert-Werpt al uw bekommernissen op Hem (nieuw)