A. van Hoogstraten-Schoch - Hoogstraten Schoch, A. van-Gouden T

Schrijver:
Titel: Hoogstraten Schoch, A. van-Gouden Teugels
ISBN: 9024251680
Uitgever:
Bijzonderheden: Gouden Teugels van A. van Hoogstraten-Schoch is een opvoedingsboek van deze bekende schrijfster in de vorm van een roman. Deze tegenhanger van Opstandigen, dat al weer door andere werken verdrongen is, blijft zich verheugen in de belangstelling. ...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Gouden Teugels van A. van Hoogstraten-Schoch is een opvoedingsboek van deze bekende schrijfster in de vorm van een roman.
Deze tegenhanger van Opstandigen, dat al weer door andere werken verdrongen is, blijft zich verheugen in de belangstelling. Hoewel er op de literaire beteekenis van het werk veel valt aan te merken, kan dit boek door zijn goede tendenz nut stichten. Het probleem van de opvoeding der rijpere jeugd blijft steeds actueel. De wijze van behandeling en het zoeken naar een oplossing geschiedt zoo, dat velen hier voldoening zullen vinden. (De Reformatie 12 juni 1936)
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. van Hoogstraten-Schoch - Hoogstraten Schoch, A. van-Gouden Teugels