Kingsbury, Noël - Tuinontwerpers thuis / persoonlijke tuinen v

Schrijver:
Titel: Tuinontwerpers thuis / persoonlijke tuinen van 's werelds beste ontwerpers
ISBN: 9789089892928
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra
Bijzonderheden: 2011, 224 pg. Gebonden met stof omslag "nieuw"
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 19,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wij zijn wellicht bekend met de tuinen ontwerpers hebben gemaakt voor hun klanten, maar wat er gebeurt in hun eigen achtertuin? Dit fascinerende boek neemt een kijkje in de tuinen van enkele van's werelds meest invloedrijke ontwerpers onderzoeken hoe ze verschillen van hun werk in opdracht het ontwerpproces en hoe zij een weerspiegeling zijn van hun eigenaar ontwerpfilosofie. Prive-tuinen zijn vaak plaatsen voor experimenten met nieuwe bouwtechnieken onbeproefd planten of een innovatieve manieren van behandeling ruimte. Sommige ontwerpers gebruiken hun tuinen als 'Galerie ruimtes' - perfecte representaties van het hart en de ziel van hun werk. Anderen wellicht radicaal anders aan een ontwerper in opdracht projecten. Dat particuliere tuinen de site voor experimenten zijn suggereert dat een kijkje via de Tuinhekpoort een bevoorrechte blik in de toekomst zal zijn. Ontwerpers zijn minder bedreigd in hun eigen tuinen en ze zijn onvermijdelijk persoonlijker. Het masker is zeker een beetje glijden. Wij hopen om iets van de persoonlijkheid van de ontwerper bleek te zien en misschien een gevoel van wat zij willen hun cliënten zou instemmen met maar durf niet altijd... Naast het bespreken van hun invloeden en design ethos krijgt elke ontwerper een tuin plan tuin geschiedenis tijdlijn en belangrijkste Plantenlijst evenals een geweldig onderbenut idee. De internationale lijst van ontwerpers bevat Piet Oudolf (Netherlands) Ulf Nordfjell (Sweden) Isabelle Greene (USA) Juan Grimm (Chili) en Tom Stuart-Smith (UK)
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kingsbury, Noël - Tuinontwerpers thuis / persoonlijke tuinen van 's werelds beste ontwerpers

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.