Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Kyle, Duncan - Bankgeheim

Schrijver:
Titel: Bankgeheim
ISBN: 9789010053077
Taal: Nederlands
Uitgever: B.V. Uitgeversmaatschappij Elsevier
Bijzonderheden: 1985, paperback, 1ste druk, 268 pagina's
Prijs: € 5,80 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Rusland, 1917
Op bevel van Koning George de Vijfe onderneemt een Brits officier een gedurfde poging de Russische keizerlijke famielie te redden. Zijn ruilobject voor de bolsjewieken is een enorme som gelds, die de revolutionairen zouden kunnen aanwenden voor de aankoop van wapens.

Het lot van de Romanovs is bekend, maar waar het immense geldbedrag is gebleven, is tot op heden een goed bewaard geheim...

Londen, heden
Hillyard & Cleef, een uiterst respectabele, oude handelsbank in het centrum van Londen, trekt een jonge Amerikaanse bankier aan wiens taak het is het imago van de bank wat te moderniseren. Al snel na zijn aanstelling doet Laurence Pilgrim een vreemde ontdekking: sinds een kleine zestig jaar wordt jaarlijks een groot bedrag naar een Zwitserse nummerrekning overgemaakt.
Pilgrim ziet het als zijn taak uit te zoeken waarom en aan wie het geld wordt gestort. Het duurt niet lang voor hij het eerste stuk van de legpuzzel heeft gevonden. Nu de overige stukken nog....
Verder lezen

Aleida's Bookshop uit Huissen

particulier

Logo Aleida's Bookshop

De meeste boeken zijn uit mijn eigen privé collectie. Ze zijn veelal met doorzichtig plastic gekaft waardoor ze er als nieuw uitzien en ook zo voelen. Leest erg prettig.
Per zending (één of meerdere boeken tegelijkertijd) zijn de verzendkosten, voor aflevering in Nederland vaak € 4,95 bij ophalen bij een "UPS-pick-up-point", verder lopen deze uiteen van € 4,30 tot € 8,90. Afhankelijk van de grootte van het boek en de wijze van verzending. Voor buitenlands adressen gelden andere, hogere tarieven.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kyle, Duncan - Bankgeheim