Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Goddard, Robert - Bij nacht en ontij

Schrijver:
Titel: Bij nacht en ontij
ISBN: 9789055018246
Taal: Nederlands
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheden: 2001, paperback, 1ste druk, 389 pagina's
Prijs: € 3,45 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Begin achttiende eeuw belooft de South Sea Company een groot internationaal netwerk van vaarroutes op te zetten. Zakenlieden, beursspeculanten en gewone mensen investeren massaal. Als echter blijkt dat de verwachte winsten slechts papieren beloften zijn, spat de zeepbel uit elkaar en ontstaat een groot schandaal: het faillissement van de Company. In januari 1721 zijn de Londenaren de klap nog niet te boven. De armlastige cartograaf William Spandrel krijgt van Sir Theodore Janssen, zijn grootste schuldeiser en directielid van de Company, een nietigverklaring van zijn schulden aangeboden. Als tegenprestatie moet hij in het geheim een pakket met documenten overhandigen aan een vriend van Janssen, Ysbrand de Vries in Amsterdam.
Nadat hij zijn missie veilig heeft volbracht, ontsnapt Spandrel ternauwernood aan de dood als hij door huurlingen met geweld in een Amsterdamse gracht wordt gegooid. Kort daarna wordt De Vries vermoord en vluchten de Engelse vrouw van De Vries en zijn secretaris met de geheime documenten. De van moord verdachte Spandrel moet het pakket zien terug te vinden. Wie of wat hij precies najaagt weet hij niet, hem is echter wel duidelijk dat de documenten gegevens over de South Sea Company bevatten die zo explosief zijn dat de verschillende partijen over lijken gaan om ze in handen te krijgen.
Verder lezen

Aleida's Bookshop uit Huissen

particulier

Logo Aleida's Bookshop

De meeste boeken zijn uit mijn eigen privé collectie. Ze zijn veelal met doorzichtig plastic gekaft waardoor ze er als nieuw uitzien en ook zo voelen. Leest erg prettig.
Per zending (één of meerdere boeken tegelijkertijd) zijn de verzendkosten, voor aflevering in Nederland vaak € 4,95 bij ophalen bij een "UPS-pick-up-point", verder lopen deze uiteen van € 4,30 tot € 8,90. Afhankelijk van de grootte van het boek en de wijze van verzending. Voor buitenlands adressen gelden andere, hogere tarieven.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Goddard, Robert - Bij nacht en ontij