Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Ellory, Roger Jon - Bekraste zielen

Schrijver:
Titel: Bekraste zielen
ISBN: 9789026133596
Taal: Nederlands
Uitgever: De Fontein
Bijzonderheden: 2013, paperback, 1ste druk, 430 pagina's
Prijs: € 7,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De halfbroertjes Clarence en Elliot wonen in een weeshuis sinds hun moeder door geweld omkwam. Hun veilige leven neemt een bizarre wending wanneer ze gegijzeld worden door Earl Sheridan, een veroordeelde moordenaar en psychopaat van het ergste soort. Het trio trekt door Californië en Texas, op de vlucht voor de autoriteiten. De jongens worden in aanraking gebracht met een groeiende stroom van geweld waar ze beiden totaal anders mee omgaan. De keuzes die ze maken zullen hun levens voor altijd veranderen, evenals hun onderlinge relatie.
Verder lezen

Aleida's Bookshop uit Huissen

particulier

Logo Aleida's Bookshop

De meeste boeken zijn uit mijn eigen privé collectie. Ze zijn veelal met doorzichtig plastic gekaft waardoor ze er als nieuw uitzien en ook zo voelen. Leest erg prettig.
Per zending (één of meerdere boeken tegelijkertijd) zijn de verzendkosten, voor aflevering in Nederland vaak € 4,95 bij ophalen bij een "UPS-pick-up-point", verder lopen deze uiteen van € 4,30 tot € 8,90. Afhankelijk van de grootte van het boek en de wijze van verzending. Voor buitenlands adressen gelden andere, hogere tarieven.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ellory, Roger Jon - Bekraste zielen