redactie Adfo Books - Het grote Marcom inspiratieboek

Schrijver:
Titel: Het grote Marcom inspiratieboek
ISBN: 9789492196163
Taal: Nederlands
Uitgever: Adfo Books 1e druk 1e oplage 2016 9789492196163
Bijzonderheden: paperback 175pp. als nieuw, afb. in zw/wit 26/19,5 cm
Prijs: € 7,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Overzicht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing en communicatie, op een luchtige manier verpakt. Dit boek is bestemd voor marketeers en communicatiekundigen die tijd te kort hebben om alles op het vakgebied bij te houden en toch nieuwe ideeën op willen doen. Dit boek kun je lezen tijdens je vakantie om afstand te nemen, te relativeren en nieuwe ideeën op te doen, mede door de ontspannende puzzels (de oplossingen moeten worden ingevuld). Bevat bijdragen van topauteurs en professionals uit de marketing- en communicatiewereld en geeft samenvattingen van de beste marcomboeken. Bevat tips, stappenplannen en handige weetjes die je kunt gebruiken in je dagelijkse werk, zodat je na je vakantie weer helemaal op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen. Een absolute aanrader voor alle marketing- en communicatiekundigen die een volle agenda hebben en toch op een gemakkelijke manier snel bij willen zijn op het vakgebied. Het boek leest gemakkelijk weg en is echt de moeite van het proberen waard.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

redactie Adfo Books - Het grote Marcom inspiratieboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.