Lundkvist, Artur - Tussen bliksems loop ik

Schrijver:
Titel: Tussen bliksems loop ik
ISBN: 9789023666639
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar, 's-Gravenhage/Rotterdam 1e druk 1978 9023666631 9789023666639
Bijzonderheden: geb. hardcover met omslag 98pp. in zeer goede staat
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De in Zweden woonachtige Surinaamse auteur Rudy Bedacht heeft in goede vertaling met kleine oneffenheden een bloemlezing bijeengebracht van de in 1906 geboren dichter, romanschrijver en letterkundige essayist Artur Lundkvist, sinds 1968 lid van de Zweedse Academie. Lundkvist is een van de grote namen uit de hedendaagse Zweedse letterkunde. Zijn taal is sterk beeldend en zijn thema's verrassend veelzijdig. Rudy Bedacht geeft in zijn nawoord een goed en betrouwbaar beeld van de auteur, wiens poezie van internationale allure sterk aanspreekt en verrast. Sybren Polet vertaalde eerder enkele van Lundkvists gedichten voor zijn bloemlezing van moderne Europese poezie.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lundkvist, Artur - Tussen bliksems loop ik

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.