Finke , Regina . [ ISBN 9789024378456 ] 5019 - Assertiviteit bi

Schrijver:
Titel: Assertiviteit bij Kinderen . ( Het eigen lichaam ontdekken - Zelfbewust leren omgaan met gevoelens - Vertrouwd raken met seksualiteit - 'Nee' leren zeggen . Leer uw kind zelfverzekerd te reageren en zichzelf te beschermen tegen ongewenst gedrag . ) -
ISBN: 9789024378456
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuid-Nederlandse Uitgeverij .
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 5019 - 1e dr. 2001 - 96 p. - 250 gr.
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Leer uw kind zelfverzekerd te reageren en zichzelf te beschermen tegen ongewenst gedrag Helaas kunnen we onze kinderen niet altijd en overal beschermen. We kunnen ze echter wel sterk maken en zo bijdragen aan hun veiligheid. We kunnen ze leren assertief te reageren in elke situatie en zichzelf te beschermen tegen ongewenst gedrag. Dit boek wil u hierbij helpen. Het biedt een schat aan informatie, waardevolle ideeën, rollenspelen, verhalen en gedichten waarmee u uw kind leert op een positieve manier om te gaan met het eigen lichaam, seksualiteit en gevoelens. Zo wordt het zelfbewust, sterk en assertief, wat alleen maar van pas kan komen in hun latere leven. Dankzij dit boek leert u: - waar misbruik begint en hoe u uw kind beschermt, - zelfvertrouwen op te bouwen bij uw kind, - hoe uw kind het eigen lichaam kan ontdekken, - uw kind assertief te reageren op ongewenst gedrag, - hoe uw kind vertrouwd raakt met seksualiteit. Regina Finke is pedagoge en adviseuse bij een bureau voor evangelische kinderdagverblijven. Ze werkt voor een tijdschrift dat tot doel heeft antwoord te geven op prangende vragen van ouders.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Bocurio
  Kamer van Koophandel nummer: 34138285
  NL001177745B36
  http://www.bocurio.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.