Lems, H. - Geroepen tot zending. Gids voor onderzoek naar de ge

Schrijver:
Titel: Geroepen tot zending. Gids voor onderzoek naar de geschiedenis van de Hervormde zending in Indonesie en elders.
ISBN: 9789071316197
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting de Zending der Protestantse Kerk/Het Utrechts Archief 1e druk 2010. 9789071316197
Bijzonderheden: paperback 155pp. als nieuw, veel (persoonlijke) foto's 22/22cm
Prijs: € 19,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek Geroepen tot Zending. Gids voor onderzoek naar de geschiedenis van de Hervormde zending in Indonesië en elders verscheen in 2010 ter gelegenheid van de voltooiing van een geheel nieuwe inventarisatie van het archief van de Raad voor de Zending der Nederlandse Hervormde Kerk, de zendingsgenootschappen die daaraan vooraf geningen en de Hervormde zendingsopleidingen. Deze werden bij die gelegenheid opnieuw in bruikleen gegeven aan Het Utrechts Archief, waarvan dr. Kaj van Vliet als mede-redacteur zijn medewerking verleende. Rijkelijk voorzien van illustraties geeft het een beeld van de diverse kanten aan de geschiedenis en de diverse onderzoeksterreinen welke met het archiefmateriaal bediend worden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lems, H. - Geroepen tot zending. Gids voor onderzoek naar de geschiedenis van de Hervormde zending in Indonesie en elders.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.