Verner-Bonds, Lilian - Waarzeggen en toekomst voorspellen

Schrijver:
Titel: Waarzeggen en toekomst voorspellen
ISBN: 9789057641831
Uitgever: Librero Nederland b.v.
Bijzonderheden: klein formaat gebonden boek met omslag - mooi (als nieuw) exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 1,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bij veel mensen spreekt het waarzeggen tot de verbeelding en de interesse voor de eigen lotsbeschikking is bij vrijwel iedereen aanwezig. Hierin ligt voor een belangrijk deel ook het succes van de astrologie. Deze vorm van voorspellen is slechts een van de methoden die in dit boekwerkje besproken wordt. De auteur gaat in op een groot aantal orakelmethoden die in de loop der tijden zijn ontstaan. Om echt te kunnen orakelen is de bespreking van de methode iets te oppervlakkig. Voor de leek die iets meer wil weten van waarzeggen en toekomst voospellen, is het een bijzonder aardig en vlot leesbaar boek. En mocht men nog behoefte hebben aan een persoonlijk amulet dan wordt er nog een drietal aangereikt. De uitvoering is kleurrijk en visueel aantrekkelijk. Kortom, als samenvatting van de meeste bestaande orakelmethoden bruikbaar, maar als handleiding voor een specifieke vorm van voorspellen te beknopt. Met inhoudsopgave, inleiding, woordenlijst en register.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.