Buschgens, Jojanneke - Salomé

Schrijver:
Titel: Salomé
ISBN: 9789492115508
Taal: Nederlands
Uitgever: Godijn Publishing 2017 9789492115508
Bijzonderheden: paperback 326pp nog nieuw in cellofaan verpakking
Prijs: € 12,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Julia heeft het goed voor elkaar. Ze heeft alles wat haar hartje begeert: een knappe echtgenoot, een leuke baan, een prima huis en een prachtige dochter Salomé. Britt daarentegen droomt juist van een gezin, maar haar huidige vriend heeft last van bindingsangst en elke keer als ze een gesprek voeren over hun toekomst, leidt dit – tot grote frustratie van Britt – tot niets. Als op een dag Julia's ergste nachtmerrie uitkomt, stort haar hele wereld in en is elke dag een gevecht. Britt ontdekt dat haar vriend de benen heeft genomen als ze een bezoekje aan zijn huis brengt. Als ze door zijn spullen snuffelt, doet ze een schokkende ontdekking die invloed heeft op de levens van beide vrouwen. Een uitstekend debuut. Van begin tot eind wordt de spanning goed opgebouwd en een onverwacht plot maakt het verhaal compleet. Hier en daar wel een continuïteitsfout, maar dat doet geen afbreuk aan het verhaal. Geschikt voor een breed publiek. Voor liefhebbers van Olga van der Meer en Loes den Hollander.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Buschgens, Jojanneke - Salomé

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.