Yoga tegen stress

Schrijver:
Titel: Yoga tegen stress
ISBN: 9789062489657
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuid Boekprodukties
Bijzonderheden: 2003, 128pp, Gebonden boek met omslag , mooi exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 3,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Yoga tegen stress biedt een scala aan hatha-yoga oefeningen, die samen met adem- en meditatietechnieken kunnen zorgen voor kracht en souplesse van lichaam en geest, een diepere ontspanning en een groter concentratievermogen. Het eerste deel van het boek richt zich voornamelijk op mensen die als gevolg van stress voortdurend moe zijn en weinig concentratie hebben. Het is een eenvoudig oefenprogramma van 20 minuten voor mensen van alle leeftijden. Het tweede deel 'de kunst van het ontspannen' bevat een 30 minuten durend rustgevend programma, waarin ook aandacht wordt besteed aan concentratie, meditatie en visualisatie. Beide delen sluiten af met enkele korte oefeningen voor thuis, op kantoor of onderweg. In deel 3 wordt het thema yoga en gezondheid onder de loep genomen. De oefeningen hebben een gunstige werking bij spanningsklachten, zoals hoofdpijn en spijsverteringsproblemen. De auteur is een leerling van B.K.S. Iyengar en heeft jarenlange ervaring met het geven van yogales. Ze maakte onder meer yogavideo's, geeft regelmatig lezingen, ook op radio en televisie. Het boek is rijk geïllustreerd met mooie, duidelijke kleurenfoto's.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.