Banning, Drs. M.L.F.J. Klep, E. M. - Interim Management S

Schrijver:
Titel: Interim Management Sterker in veranderingen
ISBN: 9789020418248
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen, Uitgevers Utrecht/Antwerpen 1e druk 1987 9020418246 9789020418248
Bijzonderheden: paperback 168pp in goede staat
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek geeft een op onderzoek en praktijk gebaseerde uiteenzetting van voor- en nadelen en van mogelijkheden en onmogelijkheden van interim management in verschillende ontwikkelingsfasen van organisaties. Na een tiental algemene hoofdstukken worden drie voorbeelden gegeven van interim management: bij een rijksdienst, bij een produktie- en handelsonderneming en bij een instelling in de gezondheidszorg. Ook uit deze voorbeelden wordt duidelijk dat interim management meer is dan hulp als het eigenlijk al te laat is. Na de voorbeelden volgen twee bijlagen: Toelatingscriteria van de Raad voor Interim Management en de Gedragscode Raad voor Interim Management. Een literatuurlijst en persoonsbeschrijvingen van de auteurs sluiten het boek -het eerste op dit gebied- af. Het lijkt een zeer nuttig, praktisch en theoretisch boek, voor zowel mensen/instanties die interim management willen aanbieden als zij die overwegen een dergelijke vorm van tijdelijk leidinggeven aan te trekken.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Banning, Drs. M.L.F.J.     Klep, E. M. - Interim Management   Sterker in veranderingen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.