Castro, Elizabeth - Snel op weg HTML, XHTML en CSS zesde edi

Schrijver:
Titel: Snel op weg HTML, XHTML en CSS zesde editie
ISBN: 9789043013635
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson Education 2007 9789043013635
Bijzonderheden: paperback 448pp. in goede staat, vlekje op snee
Prijs: € 9,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Webpagina's zijn geschreven in HTML of de modernere variant XHTML. Een manier om websites te maken is zelf die HTML of XHTML in te tikken met een tekstverwerker. Dit boek behandelt niet alleen de beschrijvingstaal (X)HTML, maar ook cascading stylesheets (CSS), stijlbladen waarmee de vormgeving van webpagina's kan worden vastgelegd, en in beperktere mate JavaScript en RSS-feeds die veel op websites voorkomen. Het boek bevat erg veel theoretische uitleg. Iemand die met behulp van dit boek een website wil maken, moet eerste diverse uitgebreide hoofdstukken doorlezen voordat alle onderdelen van een webpagina zijn behandeld. Het boek is daardoor meer geschikt als naslagwerk dan als leerboek. Hoewel de auteur de normen bespreekt die zijn opgesteld voor het maken van websites, houdt zij zich daar zelf niet aan. Op verschillende plaatsen geeft zij slechte adviezen en maakt ze gebruik van verouderde elementen en technieken. De opmaak is in twee kolommen geillustreerd met zwart-witschermprinten, aan het slot een register.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Castro, Elizabeth - Snel op weg HTML, XHTML en CSS    zesde editie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.