Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Gary Khor - Tai Chi Qigong

Schrijver:
Titel: Tai Chi Qigong
ISBN: 9789060579060
Taal: Nederlands
Uitgever: Omega, 1996, uw lichaam en geest in harmonie( gebaseert op een oude filosofie uit China die spanning en stress opheffen en weerstand tegen ziektes vergroot. De bewegeingsleer heeft een relatie met Tai Chi Tao.
Bijzonderheden: Zeer nette paperback, 24x16,5 cm., 172 pag. , geen inschriften, alleen eig.stickertje schutblad
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Met Tai Chi kunt u uw geest helder maken, uw lichaam verjongen, uw weerstand tegen ziekte vergroten en nieuwe kracht en vitaliteit krijgen. Jong of oud, gezond of niet, iedereen kan genieten van de talloze voordelen van de oude Chinese filosofie Tai Chi. De stap-voor-stap oefeningen in dit praktische boek heffen stress en spanning op en herstellen het evenwicht tussen lichaam en geest. Met duidelijke illustraties.

De kunst en de filosofie van T'ai Chi Chuan komen voort uit de Chinese krijgskunst, de studie van de elementen, waarin de principes yin en yang een cruciale rol spelen, alsmede het taoisme, het confucianisme, het boeddhisme en de I Tjing, het boek der veranderingen. Voor een balans tussen geestelijke en lichamelijke gezondheid is het van belang om qigong (=levenskracht/energie) op een juiste wijze door het lichaam te verspreiden. De beoefenaar van T'ai Chi zal zich bij het uitvoeren van de fysieke oefeningen bewust moeten zijn van de basisprincipes, te weten ontspanning, concentratie, meditatie, harmonie en ademhaling. De auteur, een Australische T'ai Chi-meester, heeft de traditionele oefeningen aangepast aan het Westerse levensritme, waarin spanning een potentiele bron van ziekte kan zijn. Op heldere wijze beschrijft hij achttien basisbewegingen, ondersteund door tekeningen, die de fysieke flexibiliteit vergroten, de buikademhaling verbeteren en de psyche aanzetten tot concentratie. Naast een geserreerd taalgebruik heeft het boek een toegankelijke bladspiegel. Dit maakt het geschikt voor een breed publiek. Het leer- en werkboek wordt besloten met een woordenlijst en een bibliografie.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gary Khor - Tai  Chi Qigong