Cribb, Joe i.s.m.het Britisch Museum London - GELD Ontdek de

Schrijver:
Titel: GELD Ontdek de geschiedenis van het geld - van schelpen als betaalmiddel tot creditcards en geldautomaten (Serie-Ooggetuigen)
ISBN: 9789045900667
Taal: Nederlands
Uitgever: Standaard Uitgeverij/Uitgeverij Memphis Belle 2003 9789045900667
Bijzonderheden: hardcover 64pp. als nieuw, fantastisch geillustreerd in kleur, 22/28,5cm
Prijs: € 8,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In korte hoofdstukjes van steeds twee bladzijden wordt in dit boek verteld wat geld is, het ontstaan ervan, het belang van geld. Bijna de helft van het boek wordt besteed aan het geld van bijna alle landen van Europa en enkele andere landen. De 'hoofdtekst' is erg kort en is afgedrukt met een dikke grote letter. De rest van de tekst geeft uitleg over de gekleurde afbeeldingen, waarvan overvloedig gebruik is gemaakt. De afbeeldingen zijn foto's die heel duidelijk zijn. Het boek heeft een stevige kaft en nodigt uit om het door te bladeren. Het register maakt het boek toegankelijk voor de lezer die iets op wil zoeken. Als inleiding in het geldwezen is dit boek geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 12 jaar en voor volwassenen. Bij de euro-landen worden vooral de oude munteenheden behandeld, maar wordt wel steeds melding gemaakt van de invoering van de euro per 1 januari 2002.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cribb, Joe   i.s.m.het Britisch Museum London - GELD  Ontdek de geschiedenis van het geld - van schelpen als betaalmiddel tot creditcards en geldautomaten    (Serie-Ooggetuigen)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.