Schotman, J.L. - Zij vielen rondom Zwolle. Geallieerde piloten

Schrijver:
Titel: Zij vielen rondom Zwolle. Geallieerde piloten en hun vliegtuigen, 1940-1945.
ISBN: 9789070482770
Taal: Nederlands
Uitgever: Matrijs, Utrecht
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 1989, 112 blz. Met foto's en 3 kaarten. Naam op schutblad.
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Na intensief speurwerk is de auteur erin geslaagd een beeld te schetsen van de lotgevallen van de geallieerde piloten die in de Tweede Wereldoorlog met hun bommenwerpers na hun terugkeer uit Duitsland neergeschoten werden in Zwolle en omgeving. Dankzij een uitvoerige correspondentie, bezoeken in het buitenland, verslagen van ooggetuigen en vele unieke foto's is dit uitstekend gedocumenteerde verhaal een postuum eerbetoon geworden aan de omgekomen piloten uit Canada, Tsjecho-Slowakije, Verenigde Staten, Australië, België en Groot-Brittannië. Tot in de kleinste details worden de vluchten van het begin tot het einde en de opvang door de bevolking beschreven. Tevens krijgt de lezer een indruk van de opbouw van de RAF, de verschillende typen vliegtuigen en de luchtoorlog in het algemeen.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.