Svernström, Bo - Wie zint op wraak

Schrijver:
Titel: Wie zint op wraak
ISBN: 9789402730609
Taal: Nederlands
Uitgever: HarperCollins
Bijzonderheden: 2018, 480pp, paperback, 1e druk, in nieuwstaat, ongeschreven, Zweedse thriller van het jaar
Prijs: € 6,95
Verzendkosten: € 6,25 (binnen Nederland)
Meer info:
'Sterkste Zweedse thriller van het jaar' - Telegraaf
In de buurt van Stockholm wordt in een schuur een naakte man gevonden, op brute wijze vermoord. Maar als de politie arriveert, doet die een nog veel macabere ontdekking: de man leeft nog.
Politiecommissaris Carl Edson is al lang niet meer de vurige detective die hij ooit was, maar de wreedheid van deze zaak raakt bij hem een gevoelige snaar. Hij bijt zich erin vast, net als de gedreven onderzoeksjournaliste Alexandra Bengtsson, die steeds als eerste over de zaak bericht in de Zweedse krant Aftonbladet. Het slachtoffer blijkt een beruchte crimineel met veel vijanden te zijn.
Maar wat aanvankelijk een zaak van de onderwereld lijkt, ontwikkelt zich langzaam tot iets wat veel gecompliceerder blijkt. Edson en Bengtsson raken verstrikt in een web van intriges en komen opeens zelf gevaarlijk dicht in het middelpunt te staan. Wie is nu het echte slachtoffer en wie de dader?
Wie zint op wraak is een briljante thriller die onder je huid kruipt en waarin niets is wat het lijkt.

Recensie(s)

In een schuur buiten Stockholm is man gevonden die gemarteld is en dood lijkt te zijn. Ook de door de wol geverfde inspecteur Carl Edson is geschokt. De bij de politie bekende crimineel Marco Holst is niet alleen gekruisigd, zijn genitaliën zijn afgesneden, stembanden en knokkels verwijderd. Terwijl Carl naar het lijk kijkt, geeft het tot zijn verbijstering opeens tekenen van leven. Enkele dagen overleeft Marcus zijn marteling, maar daarna sterft hij in het ziekenhuis. Carl bijt zich vast in de zaak. Net als de gedreven onderzoeksjournaliste Alexandra Bengtsson die voor een landelijke krant over deze en de daarop volgende martelmoorden moet schrijven. De gepromoveerde Zweedse literatuurwetenschapper (1964) debuteert met deze internationale bestseller. De superspannende, uitstekend opgebouwde en goed vertaalde misdaadroman in drie delen heeft een sterke plot met veel verrassende nieuwe wendingen en herkenbare hoofdpersonen. Het tweede deel geeft een heel onverwachte, schokkende wending aan het verhaal en leidt heel knap naar een bloedstollend spannende en zeer verrassende ontknoping.
Verder lezen

Liroboek uit Echt

zakelijk
* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België bij totaal bestellingen vanaf € 30.00 GEEN portokosten!
SNELLE LEVERING: NA BETALING BINNEN 2-3 DAGEN IN HUIS
U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw bestelling. Let op, deze kan in uw spambox terechtkomen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Liroboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Liroboek
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    AJJ Perriens Coupeuse
    Kamer van Koophandel nummer: 59558148
    NL001828124B97
  • Na uw bestelling ontvangen u en Liroboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Liroboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Liroboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.