Pam Roberts - F. Holland Day

Schrijver:
Titel: F. Holland Day
Taal: Engels
Uitgever: Van Gogh Museum i.s.m. Waanders. 2000
Bijzonderheden: Gebonden editie. Excellent conditie, nieuw in folie.
Prijs: € 20,00
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
De Amerikaan Day wijdde zich al vroeg aan de zogenaamde ware kunstfotografie. Onder zijn modellen bevond zich ook de jonge Libanees Kahlil Gibran, die later vooral bekend werd door zijn etherische werk “The Prophet” (“De Profeet”). Net als anderen in deze periode liet ook Day zich inspireren door de klassieke oudheid. Thema’s als de Orfeus-mythe vonden een weg in zijn fotografische werk. Dat daarbij ook jongemannen meestal naakt werden afgebeeld werd niet door iedereen gewaardeerd. Een andere controverse ontstond over de afbeeldingen, die Fred Holland Day maakte van kruisigingsscenes, met zichzelf in de rol van Christus. Desondanks stond het werk van Day een korte tijd in de belangstelling, zoals op de grote tentoonstelling in Londen, die in 1900 onder de titel “New School of American Photography” werd gehouden.
Verder lezen

Ivo Books uit Amsterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ivo Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ivo Books
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ivo Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ivo Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ivo Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.