Abalos, R. - Grimpow: Het geheim der wijzen (Grimpow #1)

Schrijver:
Titel: Grimpow: Het geheim der wijzen (Grimpow #1)
ISBN: 9789026123894
Taal: Nederlands
Uitgever: de Fontein Jeugd
Bijzonderheden: 2008, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Winter 1313. Het leven van de 15-jarige Grimpow verandert voorgoed, wanneer hij in de sneeuw een lijk aantreft van een onbekende ridder. In de bevroren hand van de overledene vindt hij een gladgepolijste, ronde steen en een verzegelde brief. Al snel onthult de steen haar vreemde krachten: wanneer Grimpow de geheimzinnige tekens in de brief blijkt te kunnen ontcijferen, smelt het lijk in de sneeuw.

Zodra het hun ter ore komt, zetten de koning van Frankrijk en paus Clemens hun zinnen op de magische steen. Aldus begint een wonderbaarlijk avontuur waarin Grimpow en zijn vriend Durlib een reis maken door de mysterieuze middeleeuwen. Tempelierslegendes, raadselachtige genootschappen, de steen der wijzen en de heilige graal, nobelen, alchemisten, monniken en bandieten, krijgers en kroegbazen bewonen de pagina's van deze adembenemende roman voor jong en oud.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Abalos, R. - Grimpow: Het geheim der wijzen (Grimpow #1)