Janson, Hank - Filmsterren (She Wolf)

Schrijver:
Titel: Filmsterren (She Wolf)
Taal: Nederlands
Uitgever: De Combinatie N.V. ( UMC )
Bijzonderheden: 1964, 188 pp, redelijke staat (laminaat is verbleekt, zie foto's) HJ Reeks 4
Prijs: € 1,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Als een filmster geruime tijd de afgodische verering van het publiek heeft genoten als iets dat haar rechtens toekomt, moet het voor haar een vreselijke schok zijn tot de ontdekking te komen dat het eind van deze weg van de roem voor haar in zicht is gekomen. Het zich instellen in- en aanpassen aan de nieuwe levenswijze op de achtergrond vereist een sterk karakter. Vele filmsterren leren de kunst aan, waardig en bevallig met hun verleden en glorieuze herinneringen te leven. Bij Gloria Gordon was dat echter anders. Voor haar was het ondenkbaar dat zij in de vergetelheid zou wegzinken... behalve dan tegen een bepaalde prijs, ongeacht de consequenties voor degenen in haar omgeving; een compensatie voor de verblindende lichten, die -dat wist zij- al heel spoedig gedoofd zouden worden.
Als men zoekt naar een moraal in dit verhaal van moord, hartstocht en hebzucht, kan men die moraal heel eenvoudig vinden in het feit dat vrouwen nimmer beoordeeld moeten worden naar hun betoverende verschijning. Niemand kan dat beter weten dan de criminele reporter van een groot dagblad in Chicago, Hank Janson, omdat vrijwel niemand zo goed op de hoogte is van de sluwheid en vindingrijkheid, de luimen en grillen van de vrouwen. Toen hij echter Gloria Gordon in levende lijve aanschouwde bij de première in Chicago van haar nieuwste film, raakte ook hij zijn nuchtere kijk op de verhoudingen bijna kwijt. Gloria Gordon zal na afloop van de vertoning van haar laatste film op het toneel komen, teneinde in hoogst eigen persoon enkele woorden tot het publiek te richten. Zij verschijnt echter niet. Gezegd wordt, dat zij. nwel is geworden, maar al gauw blijkt dat zij spoorloos verdwenen is. Zij is even een luchtje gaan scheppen en niemand weet nu waar zij is. Is er iets met haar gebeurd? Is zij ontvoerd? Of.... is het niet meet dan een overigens helemaal niet nieuwe en onbekende stunt, om volop in de publiciteit te komen? Hank Jansson gaat uiteraard op onderzoek uit en beleeft weer een van zijn avonturen waarbii het gevaar overal op de loer ligt.
Verder lezen

Keetje uit Nieuwveen

particulier

Logo Keetje

Kijk in uw SPAM folder EN in uw RECLAME folder als u geen antwoord ontvangt. Ik reageer ALTIJD binnen 1 dag!
=======================================
Welkom bij boekwinkeltje Keetje.
Ik ben een particuliere verkoper. U heeft geen recht van retour. Als u hier niet mee akkoord kunt gaan, plaats dan uw bestelling niet.
U ontvangt een e-mail met betaal informatie na uw bestelling. U krijgt altijd antwoord van mij. Kijk in uw spambox en in uw reclamebox als u geen bericht ontvangt. Boeken worden na ontvangst van betaling verstuurd.
Alle boeken worden bewaard verpakt in transparante beschermende folie. De boeken op de foto's zijn de echte exemplaren. U krijgt wat u ziet.
De verzendkosten staan bij elk boek apart vermeld.
PostNL brievenbuspost € 3,85
Pakketpost: DHL (afhalen bij DHL shop) tot 10 kg € 4,75
DPD thuisbezorgd tot 20 kg € 6,85
PostNL tot 10 kilo: € 7,70
Verzekerd verzenden € 10,50
Tarieven België: DPD tot 3 kg € 7,00
U kiest zelf uw verzendwijze.
Verzendkosten voor rekening van koper. Verzekerd verzenden mogelijk. Verzending voor risico van de ontvanger. Wilt u geen risico lopen, vraag dan om verzekerde verzending. Afhalen in Nieuwveen mogelijk. Mail me gerust als u meer informatie wilt hebben.
Bij pakketpost ontvangt u gratis verrassingsboeken.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Janson, Hank - Filmsterren (She Wolf)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Keetje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Keetje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Keetje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Keetje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Keetje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.