Carroll, Lee, Tober, Jan - De Indigo Kinderen - 10 jaar later /

Schrijver:
Titel: De Indigo Kinderen - 10 jaar later / hoe zit het nu met de Indigo tieners?
ISBN: 9789075636741
Taal: Nederlands
Uitgever: Bet-Huen Books
Bijzonderheden: 2010, 263pp, paperback
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
De heldere, intelligente, wilskrachtige en actieve indigo-kinderen werden gezien als kenmerk van een spirituele revolutie, als kinderen van een nieuwe tijd van psychisch groei en begrip. Tien jaar later zijn ze Indigo-tieners, is hun opleiding vaak voltooid, staan ze aan het begin van hun carrière, geconfronteerd met een totaal nieuwe uitdaging: hoe zich aan te passen aan het leven van de volwassenen.

Tien jaar geleden verzorgden Lee Carroll en Jan Tober een informatieve handleiding voor ouders met unieke kinderen, begaafd en vaak onbegrepen. In dit nieuwe boek hebben zij met deze indigo-kinderen, ouders, leraren en zakenmensen, een openhartige en eerlijke discussie over hoe hun leven zich ontwikkelt.

De informatie is krachtig en soms verbazingwekkend: indigo-kinderen zijn onbevreesd en vrij. Sommigen schitteren, en sommigen hebben problemen. Dit boek legt uit wat er gebeurt met de Indigo's, waarom ze doen wat ze doen, en hoe ze geholpen kunnen worden tijdens de moeilijke tienerjaren – die nog moeilijker zijn als je een Indigo bent!

Lee Carroll en Jan Tober, auteurs van ‘De Indigo-Kinderen' zijn ook zeer bekend van hun werk met Kryon. Ze werken met kleur, geluid en spirit om hulp en heling te bieden. Hun boeken, CD's en gidsen zijn bekend over de hele wereld. Ze wonen in Amerika maar reizen regelmatig de wereld rond om hun boodschap van hoop en leven in gezondheid te presenteren.
Verder lezen

Anne's boekwinkel uit Sittard

particulier

Logo Anne's boekwinkel

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Carroll, Lee, Tober, Jan - De Indigo Kinderen - 10 jaar later / hoe zit het nu met de Indigo tieners?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Anne's boekwinkel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Anne's boekwinkel
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Anne's boekwinkel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Anne's boekwinkel vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Anne's boekwinkel kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.