Benali, Abdelkader - Bruiloft aan zee

Schrijver:
Titel: Bruiloft aan zee
ISBN: 9789050000185
Taal: Nederlands
Uitgever: Vassallucci, Amsterdam, 11de druk (februari 1998), 160 blz.
Bijzonderheden: Zo goed als nieuw - Hardback met stofomslag
Prijs: € 5,50
Verzendkosten: € 3,64 (binnen Nederland)
Meer info:
Van de winnaar van de Gouden Ganzenveer 2020: Abdelkader Benali (1975).
+ + +
'Bruiloft aan zee' is de debuutroman van Benali die na verschijnen in 1996 meteen de Geertjan Lubberhuizenprijs 1997 won voor het beste debuut. In datzelfde jaar werd het boek ook genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs.
+ + +
'Bruiloft aan zee' is een met veel vaart en enthousiasme geschreven roman vol passie, schaamte en culturele verwarring. Een Berbergezin keert terug naar het noorden van Marokko om de bruiloft van de dochter te vieren. Alleen loopt alles net even anders dan gepland. Uiteindelijk vindt de bruiloft alsnog plaats, zij het op onconventionele wijze en op een ongebruikelijke locatie... Benali doet in dit boek op aanstekelijke en humoristische wijze verslag van het conflict tussen de tradities van 'de landstreek' en het leven in 'de West'. (vrij naar de flaptekst en eigen lezing)
+ + +
"[Benali] kauwt op elk woord, hij proeft en geniet, dat blijkt uit alles, het plezier spat er vanaf." (Hans Goedkoop in NRC Handelsblad)
+ + +
Boekhandel Ampersand is trots u dit zo goed als nieuwe en ongelezen boek te kunnen aanbieden voor slechts € 5,50-. Extra service: in de regio Woerden-Kamerik-Harmelen-Montfoort-Linschoten bezorgen wij dit boek zonder extra verzend- of bezorgkosten persoonlijk aan huis.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Benali, Abdelkader - Bruiloft aan zee

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekhandel Ampersand

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Ampersand
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Ampersand een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Ampersand vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekhandel Ampersand kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.