Rozieres , Babette . [ isbn 9789047506164 ] 0220 - Creoolse Ke

Schrijver:
Titel: Creoolse Keuken . ( De wereldkeuken uit de Cariben brengt het beste uit de Aziatische , Afrikaanse , Indiase en Europese culinaire traditie samen . ) Van vis en schaaldieren tot punches en frappé's. Je komt bovendien niet alleen alles te weten -
ISBN: 9789047506164
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Dishoeck .
Bijzonderheden: Gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 0220 - 1e dr 2008 - 360 p - 1800 gr - 21,5x28 cm - 4,5 cm dik
Prijs: € 60,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- over deze uitbundige Caraïbische cuisine, maar je krijgt ook een inkijkje in het zonnige land en de warme cultuur. Elk recept is geïllustreerd met beelden die de opgewekte en kleurrijke sfeer oproepen van het landschap en de mensen .


Na het grijze weer van de afgelopen maanden snakken we allemaal naar wat zon en vakantie. In afwachting daarvan brengt De Creoolse Keuken de zon en het vakantiegevoel alvast bij je thuis. Als er één keuken fusion is en verschillende kooktradities combineert, dan is het wel de Caraïbische keuken. De Creoolse Keuken brengt het beste uit de Aziatische, Afrikaanse, Indiase en Europese culinaire tradities samen. Het bevat meer dan 160 kleurrijke en originele recepten in hoofdstukken over vis en schaaldieren, vlees, groenten, sausen en desserts.

Wat dacht je van: knapperige kabeljauwpakketjes, zeebrasemfilet met knoflook en een passievruchtensausje, creoolse zeevruchtenrisotto, kippensatés met komijn, kalfskoteletjes met zoete specerijen, papajasalade met aardbeien, mandarijntjes en munt, mangojam of passievruchtensorbet? Je komt bovendien niet alleen alles te weten over deze uitbundige Caraïbische keuken, maar je krijgt ook een inkijk in het zonnige land en de warme cultuur. Elk recept is geïllustreerd met beelden die de opgewekte en kleurrijke sfeer oproepen van het landschap en de mensen. De Creoolse Keuken brengt de zon in je bord, ook al regent het buiten.

De Creoolse Keuken werd verkozen tot kookboek van het jaar in de categorie ‘Best vertaalde kookboek’ .
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rozieres , Babette . [ isbn 9789047506164 ] 0220 - Creoolse Keuken . ( De wereldkeuken uit de Cariben brengt het beste uit de Aziatische , Afrikaanse , Indiase en Europese culinaire traditie samen . ) Van vis en schaaldieren tot punches en frappé's. Je komt bovendien niet alleen alles te weten - Rozieres , Babette . [ isbn 9789047506164 ] 0220 - Creoolse Keuken . ( De wereldkeuken uit de Cariben brengt het beste uit de Aziatische , Afrikaanse , Indiase en Europese culinaire traditie samen . ) Van vis en schaaldieren tot punches en frappé's. Je komt bovendien niet alleen alles te weten -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.