Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Grisham, John - De broederschap

Schrijver:
Titel: De broederschap
ISBN: 902298477X
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W. Bruna
Bijzonderheden: 2000, 3e druk, paperback, zeer goede staat, 341 blz.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 0,90 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In Trumble, een lichtbeveiligde strafinstelling, zit de gebruikelijke verzameling criminelen: drugsdealers, bankrovers, oplichters, belastingontduikers, twee beursfraudeurs, één arts en ten minste vier advocaten.

En drie ex-rechters die samen De Broederschap vormen: een uit Texas, een uit Californië en een uit Mississippi. Ze ontmoeten elkaar dagelijks in de gevangenisbibliotheek, die ze tot hun eigen territorium gemaakt hebben. Hier bestuderen ze hun dossiers, behandelen ze zaken van hun medegevangenen en leggen ze soms zelfs straffen op. Ze hebben het recht in eigen hand genomen en zitten urenlang te broeden hoe ze zich nog meer kunnen verrijken.

Maar dan gaat het mis met een van hun onfrisse zaakjes. Ze laten de verkeerde in de val lopen: een onschuldige \"van buiten\", een man met gevaarlijke vrienden......
Verder lezen

anubis

Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden. De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Grisham, John - De broederschap