Terry Nation Larry Learnmonth (illustraties - De Wereld

Schrijver:
Titel: De Wereld van Rebecca: Reis naar de Verboden Planeet
ISBN: 9789062909421
Taal: Nederlands
Uitgever: Lotus, Antwerpen 1e druk1979 9062909426 9789062909421
Bijzonderheden: geb. hardcover 114pp. schitterend geïllustreerd in kleur en zw/wit
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Rebecca komt langs een "transmissiestraal" terecht op een vreemde ster. Ze ontdekt dat de bevolking doodsbang is voor de SPOKEN, die uitsluitend in bedwang te houden zijn met hout afkomstig van de SPOOKboom. Maar het land is ontbost. Alleen Mister Glinster bezit spookhouten schuilplaatsen en heeft daarmee de bevolking in zijn macht. Samen met drie vrienden lost Rebecca de problemen op, na vele vreemde, griezelige avonturen. Fantastisch, symbolisch verhaal dat soms doet denken aan The wizzard of Oz. Eenvoudig van struktuur, vrij moeilijk taalgebruik. Zwart-witte en gekleurde tekeningen die goed bij het verhaal passen.

Essef - Rebecca wordt op geheimzinnige wijze naar een verre planeet gevoerd als ze er door de sterrenkijker van haar vader door kijkt. Daar raakt ze bevriend met drie bizarre figuren en beleeft een spannende reis met een dramatische ontknoping !.. Een schitterend boek.

Voorlezen vanaf ± 6 jaar, zelf lezen vanaf ± 9 jaar.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Terry Nation        Larry Learnmonth (illustraties - De Wereld van Rebecca: Reis naar de Verboden Planeet

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.