Ripley, A. - Scarlett / druk 1

Schrijver:
Titel: Scarlett / druk 1
ISBN: 9789022512586
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheden: 1e druk 1991, Gebonden, halflinnen met stofomslag. 862 pag. Boek is in perfecte staat.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
'Scarlett' is het vervolg op 'Gejaagd door de wind' van Margaret Mitchell. 'Gejaagd door de wind' eindigt als Rhett Butler zijn vrouw Scarlett O'Hara verlaat en Scarlett bedenkt dat er morgen weer een dag is, dat zij Rhett zal terugwinnen. Ripley gaat, in vergelijkbare stijl schrijvend, verder vanaf dat punt. Scarlett doet van alles om Rhett terug te krijgen, aanvankelijk zonder enig succes. De zaak lijkt hopeloos als Rhett, niet wetend dat Scarlett zwanger is, zich van haar laat scheiden en hertrouwt. In het begin komt Scarlett erg hysterisch over en gebeurt er weinig, maar in de loop van het verhaal wordt het boek beter. Op het laatst is het spannend. De vertaling is stijf anachronistisch qua woordkeuze en niet altijd juist: to cry betekent eerder uitroepen dan schreeuwen. Nochtans zal dit boek een warm onthaal vinden bij alle liefhebbers van 'Gejaagd door de wind' en hen niet teleurstellen.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ripley, A. - Scarlett / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.