Pauwels, I. Bosch, C. van den Dehandschutter, F. C. van den

Schrijver:
Titel: Op de rooster gelegd
ISBN: 9789020951363
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo, Uitgeverij Tielt 2004 9789020951363
Bijzonderheden: geb. hardcover 94pp. als nieuw, afb in kleur
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Na de tweedelige serie van de Belgische Felix Alen 'Outdoor cooking'*, nu een elementair informatief boekje over het begrip barbecuen van de eveneens Belgische lifestyle auteur Pauwels. De meeste pagina's gaan over het fenomeen 'buiten eten bereiden op vuur met hout of gas'. Met een historisch overzicht wordt aangetoond dat op vuur bereide maaltijden al in oertijden bestonden. De verfijning werd later aangebracht, met name in de Verenigde Staten. Heden ten dage kan de aspirant buitenkok uit talrijke mogelijkheden kiezen. Daarna volgen vele en goede aanwijzingen voor een veilig en gezond gebruik van deze vuurhaarden; ook een leuk hoofdstuk over de kruiden, die bij dergelijke maaltijden een belangrijke rol spelen. Tot slot een aantal recepten van meesterkoks. Prettig leesbaar, aardige foto's en verzorgd uitgegeven. Op de rooster op de kaft enkele stukken vlees en paprika's.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pauwels, I.  Bosch, C. van den    Dehandschutter, F. C. van den - Op de rooster gelegd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.