Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Battum, Annet van - Dierenverhalen

Schrijver:
Titel: Dierenverhalen
ISBN: 9789025103156
Taal: Nederlands
Uitgever: Holland B.V., Uitgeversmaatschappij
Bijzonderheden: 1977, 128 pagina's, gebonden en geïllustreerd (ongelezen)
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het kan haast niet anders of de kinderen, die de wereld van Annet van Battums dierenverhalen binnengaan, zullen zich daar om meer dan één reden thuis voelen.
Allereerst omdat die wereld een herkenbare werkelijkheid is: een tuin, een bos, een boerderij, of een stadspark, of een dieren tuin; plekken waar vrijwel ieder kind zich uit eigen ervaring een voorstelling van kan maken. Zoals het ook bekend is met de dieren die daar leven. Kruipende en vliegende insecten, een hond, een kat, een geit, bosdieren en de pinguïns in de dierentuin - even verrassend als vertrouwd bevolken zij deze levendige verhalenwereld.
Maar belangrijker nog dan die herkenbaarheid van omgeving en bewoners is de mogelijkheid, die deze verhalen aan het kind bieden om zichzelf te herkennen. Alle gevoelens, verlangens en verwachtingen, die het kinderleven beheersen, komen op een directe en natuurlijke manier aan bod. Met een speelse fantasie, met hartelijke humor en lichtvoetige ernst tekent Annet van Battum in haar dieren al die gewoon-menselijke eigenschappen, waarmee iedereen al heel jong te maken krijgt, in zichzelf en in zijn verhouding tot anderen.
De levendige verteltrant van Annet van Battum brengt een schijnbaar alledaagse wereld tot een eigen leven; een leven dat bloeit en verrast, en waarbij het lezende of luisterende kind zich als vanzelf betrokken zal voelen.

Omslag en tekeningen van Isabel Dohain
Verder lezen

Tussen de boeken uit Almere

particulier
Controleer a.u.b. na uw bestelling voor de zekerheid uw ongewenste mail. Een enkele keer komt het voor dat een reactie mijnerzijds daarin terecht komt.
Controleer a.u.b. ook voor de zekerheid het adres wat u opgeeft om het boek naartoe te laten sturen. Het gebeurt namelijk nog weleens dat een opgegeven adres of postcode volgens PostNL onjuist is.
Bij aankoop van meerdere boeken worden de verzendkosten gecombineerd.
Voor verzending naar een adres buiten Nederland gelden andere tarieven dan op deze site bij de boeken staat vermeld.
VERZENDING: Bestellingen worden 1x per week, doorgaans op donderdag of vrijdag, naar de post gebracht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Battum, Annet van - Dierenverhalen