Jansma, Linda - Kwetsbaar - als het verleden je inhaalt + Schui

Schrijver:
Titel: Kwetsbaar - als het verleden je inhaalt + Schuilplaats - Mayke wordt achtervolgd door een heftige gebeurtenis uit het verleden
ISBN: 9789461092052
Taal: Nederlands
Uitgever: De Crime Compagnie - 2 x paperb. in één pakket
Bijzonderheden: 2016 tweede en zevende druk, 350/351pp i.g.st.
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Winnaar Schaduwprijs 2011!!! Janine is de jonge, mooie en ambitieuze eigenaresse van Club Mercury, een succesvolle dans- en eetgelegenheid in onze hoofdstad. Als haar man Albert voor de deur van de club wordt vermoord, stort haar wereld in. Wie wilde hem dood? Is haar leven en dat van haar dochter ook in gevaar? En waarom blijft haar verleden haar zo hardnekkig achtervolgen?
WINNARES SCHADUWPRIJS 2011! DE JURY: 'HET BOEK BOEIT OP ELKE BLADZIJDE EN IS EEN ABSOLUTE PAGETURNER.'
Recensie(s)
"IJZINGWEKKEND DEBUUT **** Het verleden laat zich niet verstoppen. Vroeg of laat wordt de rekening voor oude fouten alsnog bezorgd. Deze wetmatigheid speelt in veel thrillers een belangrijke rol. Zo ook in het debuut van Linda Jansma. De wilde geschiedenis van de hoofdpersoon Janine - van hoer tot eigenaar van een hippe dansclub - klopt genadeloos op de deur van haar villa. Janine moet alle zeilen bijzetten om het leven van zichzelf en haar puberdochter te redden. Jansma schreef met Caleidoscoop een meer dan verdienstelijk debuut. Gijs Korevaar, Algemeen Dagblad ****"
Samenvatting
Mayke en Han zijn pleegouders van zes kinderen en wonen in een grote boerderij in Friesland. Als hen gevraagd wordt crisisopvang te bieden aan drie zusjes bedenken ze zich geen moment en nemen de meisjes liefdevol in huis. Al snel merkt Mayke dat er iets aan de hand is met de 14-jarige Nikki, het oudste meisje, dat weigert te praten. Ze krijgt het vermoeden dat er veel meer aan de hand is. Dan verdwijnt één van de andere pleegkinderen. Wat is er met hem gebeurd? Hebben de zusjes er iets mee te maken?
Recensie(s)
Pleegouders Mayke en Han, die samen met hun zes pleegkinderen op een grote boerderij in Friesland wonen, krijgen drie zusjes, wegens mishandeling uit huis geplaatst, in de crisisopvang. Met de baby en de tweejarige gaat het naar omstandigheden al gauw goed, maar met de veertienjarige Nikki die erg angstig is en weigert te praten, niet. Gaandeweg hert verhaal wordt duidelijk dat er in het verleden van Nikki, maar ook van Mayke vreselijke dingen gebeurd zijn. Dan wordt er een dode man bij de boerderij gevonden en vervolgens verdwijnt de twaalfjarige pleegzoon Simon spoorloos. Heeft zijn verdwijning iets met de drie zusjes en het geheim van Nikki te maken? Vlot geschreven, spannende, en aangrijpende vrouwenthriller, deels, zoals de auteur in haar nawoord schrijft, gebaseerd op ware gebeurtenissen. Het reilen en zeilen van het pleeggezin - het verhaal is grotendeels vanuit het perspectief van pleegmoeder Mayke (ik-figuur) geschreven - en het leven in het Friese dorp worden realistisch en met veel overtuigingskracht beschreven. De meeste karakters komen goed uit de verf en de spanning wordt mooi opgebouwd. Vierde thriller van deze auteur die met haar debuut de Schaduwprijs 2011 won en ook verder veel lof oogst van de lezers.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

particulier
Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 3.27
100-2.000 gr. € 4.00 (brievenbuspakket)
Pakketpost thuisbezorgd:
DHL € 6.25
DPD € 6.50
Postnl: € 7.70
Ophalen bij DHL-depôt € 4.15
DPD depôt € 5.50
Naar België pakket € 9.30 (postNL)
Ophalen bij Pickup parcelshop in België
€ 6.95

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jansma, Linda - Kwetsbaar - als het verleden je inhaalt + Schuilplaats - Mayke wordt achtervolgd door een heftige gebeurtenis uit het verleden Jansma, Linda - Kwetsbaar - als het verleden je inhaalt + Schuilplaats - Mayke wordt achtervolgd door een heftige gebeurtenis uit het verleden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.