Pater Adrianus - Heilig Vuur, Conferenties voor de opgroeiende

Schrijver:
Titel: Heilig Vuur, Conferenties voor de opgroeiende jeugd
Taal: Nederlands
Uitgever: J.J. Romen & Zonen. Roermond-Maaseik 1948.
Bijzonderheden: geb. hardcover rood met goudopdruk 245pp. in goede staat, buitenkant gebruikssporen schaars
Prijs: € 8,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In verschillende conferenties zet schrijver een deugdentechniek uiteen, aangepast en beantwoordend aan de geheel eigen mentaliteit van jeugdige personen boven 14 jaar. Verheugend en waardevol is het positieve element dat in deze gehele uiteenzetting naar voren komt.

Naast een ruime uitweiding over de drie christelijke hoofddeugden is in dit werkje, zoals de titel reeds doet vermoeden, een speciale plaats gegeven aan de goddelijke werking van de H. Geest, Die voor de meeste jeugdige personen helaas nog maar al te zeer de ‘ignotus Deus’ is.

Ongetwijfeld heeft de schrijver met deze practische gegevens voor de opbouw van het christelijk karakter, met deze levende voorbeelden van waarlijk katholiek leven, de juiste snaar getroffen van zijn jeugdig gehoor, dat, van welke ontwikkeling of van welk milieu ook, geboeid zal blijken, mits het heilig vuur bij de betreffende zielzorger niet ontbreken zal.

‘Heilig Vuur’ kan een vruchtbare leidraad zijn voor allen, die met de zielzorg van de opgroeiende jeugd belast zijn.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pater  Adrianus - Heilig Vuur, Conferenties voor de opgroeiende jeugd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.