Verwoert, Rianne - Van de straat geplukt

Schrijver:
Titel: Van de straat geplukt
ISBN: 9789059777620
Taal: Nederlands
Uitgever: Zomer & Keuning
Bijzonderheden: 2012, paperback in zeer goede staat, 1x gelezen
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Tijdens het passen van een jurkje wordt Julie aangesproken door een modelscout. Ze gelooft er in eerste instantie niets van, want behalve haar lengte heeft ze weinig modelkwaliteiten, vindt ze zelf. Bovendien wil ze dierenarts worden, geen model. Maar vanwege de kans om naar Milaan te gaan - weg van alle sores in Nederland - gaat Julie er toch voor. Ze heeft alleen één voorwaarde: Meneer Janssen, haar hond, moet mee. Dat is alleen niet zo'n modelburger als zijzelf!

Nadat haar relatie voorbij is, kan Julie wel een opkikkertje gebruiken. Dat gebeurt wanneer ze tijdens het winkelen wordt opgemerkt door een modellenscout. Julie wordt uitgenodigd om mee te doen aan een modellenwedstrijd, waarbij de overgebleven winnaressen mogen meedoen aan een America's Next Topmodel-achtige show. Tot haar verrassing behoort Julie tot de gelukkigen en betrekt ze, samen met haar hond Meneer Janssen, het modellenappartement in Milaan. Helaas zijn haar medekandidates niet al te sympathiek, vooral de humeurige Noa kan Julie en haar huisdier niet bepaald waarderen. Gelukkig kan het model in spé afleiding vinden in een romance. Sympathieke chicklit, die vooral geschikt is voor een jonger lezerspubliek. Het verhaal leest vlot en is vermakelijk, hoewel sommige personages ietwat cliché worden neergezet. De auteur schreef ook een kinderboek en heeft al diverse chicklits gepubliceerd.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verwoert, Rianne - Van de straat geplukt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.