Kriens, Jac - 80 jaar Kristallnacht Herdenken is opnieuw nadenk

Schrijver:
Titel: 80 jaar Kristallnacht Herdenken is opnieuw nadenken
Taal: Nederlands
Uitgever: Breda, 8 november 2018
Bijzonderheden: binding: geniet , 45 pagina's in goede staat
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het is dit jaar 80 jaar geleden, te weten op 9 november 1938, dat de Kristallnacht plaatsvond in Duitsland en Oostenrijk. Dat wordt door de Stichting Kristallnachtherdenking Breda op uitgebreide manier herdacht. Niet op 9 november omdat dan, aldus de organisatie, de sabbat (joods feest) begint.

Het thema dit jaar is ‘Herdenken is opnieuw Nadenken’. De herdenking in de kathedraal begint om 19.00 uur met een optreden van het Koor tegen de Wind mee. Studenten van het Cingelcollege dragen gedichten voor. Na de lezing van Job Cohen begint vanuit de kathedraal een stille tocht naar de joodse synagoge in de Schoolstraat. Hier zal Philip Soesan spreken over het leven van Barend Cohen die in de oorlogsjaren gemeenteraadslid was voor de SDAP in Breda en die in het concentratiekamp Sobibor op 9 april 1943 omkwam.

BREDA - Stichting Kristallnachtherdenking Breda houdt op donderdag 8 november op het Stedelijk Gymnasium een symposium rond de herdenking van de Kristallnacht, 80 jaar geleden. De stichting heeft zeven prominente sprekers uitgenodigd die met de leerlingen en publiek in debat gaan, onder wie burgemeester Paul Depla van Breda.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kriens, Jac - 80 jaar Kristallnacht Herdenken is opnieuw nadenken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.