Pascoe, David - Vossenjacht / druk 1

Schrijver:
Titel: Vossenjacht / druk 1
ISBN: 9789044300697
Uitgever: House of Books B.V.
Bijzonderheden: 2005, 302pagina's, paperback in goede staat
Prijs: € 7,70
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Ze greep het mes beet, trok het uit zijn lichaam en voelde hem sterven. Ze zat onder het bloed en ging douchen tot de politie op de badkamerdeur begon te bonken.
Recensie(s)
Een Engelse celliste wordt van moord op een journalist beschuldigd die materiaal in handen heeft betreffende fraude met de productie van een chemisch bestrijdingsmiddel, waardoor een parlementslid in opspraak zou komen. Zowel de politie als figuren van het producerende bedrijf maken jacht op de inmiddels gevluchte vrouw. Na vele angstige gebeurtenissen, waarbij ze nauwelijks het vege lijf kan redden, weet ze aan een wisse dood te ontsnappen. Een bijzonder boeiende thriller - debuut van een Engelse scenarioschrijver - goed van opzet en uitwerking. De auteur weet de spanning uitstekend vast te houden en de reacties van de opgejaagde vrouw met veel psychologisch inzicht te beschrijven. Heerlijke ontspanningslectuur. Donker omslag met groene, rode en witte belettering en een afbeelding van een bos
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pascoe, David - Vossenjacht / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  NL139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.