Van onze systemen wordt binnen enkele ogenblikken een back-up gemaakt.
Als gevolg hiervan kan de website tijdelijk niet beschikbaar zijn.
Onze excuses voor het ongemak.

Kees Buijs - Journalistieke kwaliteit in het crossmediale tijdp

Schrijver:
Titel: Journalistieke kwaliteit in het crossmediale tijdperk
ISBN: 9789047300809
Taal: Nederlands
Uitgever: Boom Lemma uitgevers
Bijzonderheden: 2008, paperback. 302 pag, in zeer goede staat, ongeschreven, in zeer goede staat
Prijs: € 8,45
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Iedereen heeft wel een mening over de kwaliteit van journalistiek en media: lezers, kijkers, luisteraars, internetters, mensen die gewild of ongewild in het nieuws komen, communicatie- en mediawetenschappers en uiteraard degenen die hun brood verdienen met of aan journalistiek. Binnen en buiten de beroepsgroep maken velen zich zorgen over ontwikkelingen die de kwaliteit onder druk zetten. Maar over wát goede journalistiek is, wordt verschillend gedacht en geschreven.
In Journalistieke kwaliteit in het crossmediale tijdperk brengt journalist en socioloog Kees Buijs de uiteenlopende opvattingen in kaart en zet deze in historisch en internationaal perspectief. Hij laat zien dat opvattingen over goede journalistiek nauw samenhangen met clusters van beroepswaarden, normen en deugden waaraan journalisten en redacties zeggen te hechten. Nu de werkwijze en de omgeving van de redacties in het crossmediale tijdperk sterk verandert, rijst de vraag hoe de journalistieke kwaliteit bewaakt blijft.
Het boek is bedoeld voor journalisten, communicatiewetenschappers, studenten en iedereen die de nieuwsmedia kritisch volgt.

'Journalistiek en media zijn heftiger in beweging dan ooit', aldus het voorwoord bij deze stevige analyse van de aardschokken die de journalistiek de laatste jaren beleeft: websites trekken meer lezers dan kranten doen; Youtube; Google-news; kluizenaars beginnen een online radiostation. Het zijn maar enkele voorbeelden van het Wilde Westen in medialand. Journalisten, kijkers, lezers, adverteerders, uitgevers - ze zijn de weg kwijt en niemand kan aangeven welke kant de media opmoeten. Dit boek probeert in die chaos orde te scheppen door de vraag centraal te stellen: wat betekenen de mogelijkheden van het crossmediale tijdperk voor de kwaliteit van de journalistiek? Want als er dan iets leidraad zou moeten zijn, dan is het wel de kwaliteit van de media, aldus de auteur. Het is daarmee een boek voor insiders geworden, voor wetenschappers en studenten, niet voor journalisten of een breder publiek. Een boek over het mediavak, niet meteen voor het vak. Een boeiend overzicht van waar we staan, dat wel. Al dreigt hier dat ook de analyse van de auteur wordt ingehaald door de werkelijkheid. Met eindnoten, een literatuuropgave en afzonderlijke registers op personen en zaken.
Verder lezen

Liroboek uit Echt

zakelijk
* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België bij totaal bestellingen vanaf € 30.00 GEEN portokosten!
SNELLE LEVERING: NA BETALING BINNEN 2-3 DAGEN IN HUIS
U ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw bestelling. Let op, deze kan in uw spambox terechtkomen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Liroboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Liroboek
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    AJJ Perriens Coupeuse
    Kamer van Koophandel nummer: 59558148
    NL001828124B97
  • Na uw bestelling ontvangen u en Liroboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Liroboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Liroboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.