Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Swinkels, Jan - Gek zijn is zo gek nog niet

Schrijver:
Titel: Gek zijn is zo gek nog niet
ISBN: 9789021518862
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers Bv
Bijzonderheden: 1992, 2e druk, 214 pagina's, paperback (ongelezen)
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Alleen al in Nederland lopen niet minder dan twee miljoen mensen rond die op de een of andere manier geestelijk lijden. Veel van dit lijden blijft verborgen omdat geestelijke ziekten niet zichtbaar zijn. Bovendien komt steeds de vraag op: wat is normaal en wat is geestelijk ziek?

De psychiatrie komt meer en meer in het brandpunt van de belangstelling te staan. Daartoe heeft ook het televisieprogramma Met hart en ziel, waarvan de auteur van dit boek de presentator is, bijgedragen.
Jan Swinkels laat zien dat een complex van factoren kan leiden tot psychische problemen: aanleg, acute problemen, trauma's of juist een langzaam opgebouwde onvrede met zichzelf of de omgeving.

Gek zijn is zo gek nog niet laat de lezer in de keuken van de psychiatrie kijken. Zo geeft het boek informatie over het ontstaan van psychische problemen en de achtergronden ervan, over de psychiater en zijn werkwijze en over de mogelijkheden en grenzen van hulp.
Een belangrijk gedeelte van dit boek is ingeruimd voor de bespreking van de meest voorkomende psychische ziekten: depressies, paniekstoornissen, fobieën, dwangneurosen, trauma's, eet- en drinkstoornissen en andere.

Jan Swinkels, de eindredacteur van dit boek, is chef van de polikliniek van de afdeling Psychiatrie in het AMC.

Met bijdragen van dr. W.F. Scholte, dr. Jac.P.C.M. Hoevenaars, Irene van Vliet, drs. Dick Bermond, dr. M.W. Hengeveld, dr. H. Wijbrand Hoek, Margo Maiwald-Visser, drs. P.J. Geerlings, drs. W.R. Buisman
Verder lezen

Tussen de boeken uit Almere

particulier
Controleer a.u.b. na uw bestelling voor de zekerheid uw ongewenste mail. Een enkele keer komt het voor dat een reactie mijnerzijds daarin terecht komt.
Controleer a.u.b. ook voor de zekerheid het adres wat u opgeeft om het boek naartoe te laten sturen. Het gebeurt namelijk nog weleens dat een opgegeven adres of postcode volgens PostNL onjuist is.
Bij aankoop van meerdere boeken worden de verzendkosten gecombineerd.
Voor verzending naar een adres buiten Nederland gelden andere tarieven dan op deze site bij de boeken staat vermeld.
VERZENDING: Bestellingen worden 1x per week, doorgaans op donderdag of vrijdag, naar de post gebracht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Swinkels, Jan - Gek zijn is zo gek nog niet