Horsten, Hans - Sachertorte en ander Weens gebak

Schrijver:
Titel: Sachertorte en ander Weens gebak
ISBN: 9789021527949
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos-Z&K Uitgevers 1e druk 1996 9789021527949
Bijzonderheden: paperback 128pp. in zeer goede staat, afb. in zw/wit
Prijs: € 9,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Halverwege de vorige eeuw kwam de Weense keuken, in het grote Habsburgse rijk, tot bloei. Zij kent een sterke oosters-Turkse invloed. Dit boek bevat recepten van gerechten, vnl. zoet brood en gebak, uit die periode, die de Weense keuken bekend gemaakt hebben. Ieder hoofdstuk beschrijft een bepaald soort gebak/brood en wordt ingeleid met een korte anecdote over keizer Franz-Jozef, keizerin Sissi of andere tijdgenoten. De recepten zijn duidelijk beschreven, gemakkelijk uit te voeren en bevatten goed verkrijgbare ingrediënten. Ruime bladspiegel met een enkele zwart-witillustratie. Aantrekkelijke geschilderde omslagillustratie van een dame met een plateau gebak.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Horsten, Hans - Sachertorte en ander Weens gebak

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.