dr J Stolk - Christelijke opvoeding / Rond de geboorte / druk 1

Schrijver:
Titel: Christelijke opvoeding / Rond de geboorte / druk 1
ISBN: 9789050302159
Taal: Nederlands
Uitgever: J J Groen en Zoon
Bijzonderheden: 127 pp, 1992, paperback, als nieuw, klein deukje in voorkaft.
Prijs: € 2,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De periode rond een bevalling is, vooral bij het eerste kind, een tijd van ingrijpende veranderingen. Tot dan toe waren man en vrouw samen en hadden zij de zorg voor elkaar. Maar dan is er een baby die voortdurend hun aandacht opeist en zetten de vader en moeder hun eerste stappen op het opvoedingspad. Dit eerste deel uit de serie christelijke opvoeding gaat over de periode vanaf het begin van de zwangerschap tot en met de doop zondag. Vanuit bijbels gezichtspunt geven de auteurs richtlijnen voor de praktische voorbereiding op de bevalling en behandelen zij allerlei medische vragen rond de zwangerschap. Ook gaan zij in op de veranderde verhoudingen in het gezin en de verzorging van het pasgeboren kind. Een belangrijke plaats in geruimd voor bezinning op ouderschap, doop en opvoeding. Een onmisbaar boek over (aanstaande) ouders.
Recensie(s)
Eerste boek uit een serie van tien over 'christelijke opvoeding'. De auteurs geven behalve vanuit hun beroepsmatige, ook vanuit hun christelijke achtergrond informatie over de periode van zwangerschap en geboorte tot en met de doopzondag. Het boek bevat een zestal hoofdstukken die elk diverse onderwerpen behandelen, vaak aangevuld met bijbelse teksten en voorbeelden uit de praktijk. De inhoud is gericht op christelijke gezinnen die behalve algemene informatie ook bijbelse richtlijnen op prijs stellen.
Verder lezen

Axel uit Axel

particulier

Logo Axel

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

dr J Stolk - Christelijke opvoeding / Rond de geboorte / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Axel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Axel
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Axel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Axel vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Axel kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.