Ilse Almekinders (tekst) en Maaike den Akker (illustraties) - A

Schrijver:
Titel: Almekinders, Ilse-De vlieger (nieuw)
ISBN: 9789033831942
Uitgever:
Bijzonderheden: De vlieger van Ilse Almekinders (tekst) en Maaike den Akker (illustraties) is een prentenboek met een eigentijds karakter over pesten.  Sem wordt gepest. Maar vaak heeft juf het niet door. Dan gaat de klas naar het strand. Sem neemt zijn nieuwe k...
Prijs: € 5,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De vlieger van Ilse Almekinders (tekst) en Maaike den Akker (illustraties) is een prentenboek met een eigentijds karakter over pesten. 
Sem wordt gepest. Maar vaak heeft juf het niet door. Dan gaat de klas naar het strand. Sem neemt zijn nieuwe kleurenvlieger mee. Rick heeft ook een vlieger. Die van hem is groot en er staat een sterke arend op. Als de twee jongens elkaar tegenkomen op het strand gaat het mis. 
Een bijzonder prentenboek over een jongetje dat gepest wordt. Het is knap hoe Ilse Almekinders aandacht heeft voor zowel het gepeste kind, als ook voor de pester, de meeloper en het kind dat opkomt voor de gepeste.
De tekst wordt aangevuld met illustraties van Maaike van den Akker. Haar stijl doet denken aan Pixar-animaties. 
Voor beide dames is De vlieger een debuut.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ilse Almekinders (tekst) en Maaike den Akker (illustraties) - Almekinders, Ilse-De vlieger (nieuw)