Adriaan van Belzen - Belzen, Adriaan van-Helen en delen (nieuw)

Schrijver:
Titel: Belzen, Adriaan van-Helen en delen (nieuw)
ISBN: 9789088650765
Uitgever:
Bijzonderheden: Helen en delen van Adriaan van Belzen is een boek met vraaggesprekken met Hervormden over PKN en HHK.  Vijf jaar geleden, mei 2004, ontstonden zowel de Protestantse Kerk in Nederland als de Hersteld Hervormde Kerk. Hoe blikken betrokkenen hierop...
Prijs: € 4,99
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Helen en delen van Adriaan van Belzen is een boek met vraaggesprekken met Hervormden over PKN en HHK. 
Vijf jaar geleden, mei 2004, ontstonden zowel de Protestantse Kerk in Nederland als de Hersteld Hervormde Kerk. Hoe blikken betrokkenen hierop terug? Gesprekken met Hervormden uit beide kerken, evaluatie na vijf jaar.
Rondom de fusie van de Hervormde, de Gereformeerde en de Lutherse Kerken tot Protestantse Kerk in Nederland en de vorming van een aantal bezwaarde gemeenten tot Hersteld Hervormde Kerk zijn de spanningen hoog opgelopen. Hoe blikken de betrokken personen terug op deze gebeurtenissen en de tijd ervoor en erna? Zijn de toen genomen beslissingen juist geweest? Hoe zijn de verhoudingen inmiddels? En hoe zien ze de toekomst? Welke waarde heeft het hervormd-zijn voor hen?
Adriaan van Belzen voerde gesprekken met o.a. Ds. G. de Fijter, Ds. D. Heemskerk, Ds. A.W. van der Plas, Dr. Ir. J. van der Graaf, Dr. W. van Vlastuin, Drs. P.J. Vergunst, Ds. Tj. de jong e.a.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Adriaan van Belzen - Belzen, Adriaan van-Helen en delen (nieuw)