Adriaan van Belzen - Belzen, Adriaan van-Bevindingen (nieuw)

Schrijver:
Titel: Belzen, Adriaan van-Bevindingen (nieuw)
ISBN: 9789088652530
Uitgever:
Bijzonderheden: Bevindingen van Adriaan van Belzen is een boek met gesprekken over de orde van het heil met vijftien voorgangers uit de Christelijk Gereformeerde Kerken, de Hersteld Hervormde Kerk, de Protestantse Kerk in Nederland, de Gereformeerde Gemeenten e...
Prijs: € 9,99
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Bevindingen van Adriaan van Belzen is een boek met gesprekken over de orde van het heil met vijftien voorgangers uit de Christelijk Gereformeerde Kerken, de Hersteld Hervormde Kerk, de Protestantse Kerk in Nederland, de Gereformeerde Gemeenten en de Oud-Gereformeerde Gemeenten. 
Een aantal predikanten uit diverse reformatorische kerken is ondervraagd naar hun visie op de orde van het heil, een onderwerp dat de bevindelijken zowel verenigt als verdeelt. Aan de orde komen typisch bevindelijke uitdrukkingen die een eigen leven zijn gaan leiden, zoals de plaats van de ellendekennis.
Er zijn gesprekken opgenomen met o.a. ds. A. Kort, ds. D.J. Budding, ds. A.J. Gunst, ds. W. Pieters, ds. A. Simons, ds. C.G. Vreugdenhil en ds. J. Westerink.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Adriaan van Belzen - Belzen, Adriaan van-Bevindingen (nieuw)