Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

L. van Ollefen - Ollefen, L. van-De Nederlandsche Stad en Dorp

Schrijver:
Titel: Ollefen, L. van-De Nederlandsche Stad en Dorp Beschrijver
ISBN: 9090021485
Uitgever:
Bijzonderheden: L. van Ollefen geeft in dit deel van De Nederlandsche Stad- en Dorp-Beschrijver een beschrijving van al de dorpen in de Hoeksche Waard anno 1793.  Iedere beschrijving wordt voorafgegaan door een ovale plaat met daaronder een kort gedicht over het...
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
L. van Ollefen geeft in dit deel van De Nederlandsche Stad- en Dorp-Beschrijver een beschrijving van al de dorpen in de Hoeksche Waard anno 1793. 
Iedere beschrijving wordt voorafgegaan door een ovale plaat met daaronder een kort gedicht over het betreffende dorp. Verder beschrijft van Ollefen de dorpen, de ligging, de naamsoorpsrong ,de stichting en grootte, 't wapen, kerkelijke en godsdienstige gebouwen, wereldlijke gebouwen, voorrechten en verplichtingen, bezigheden, geschiedenissen, logementen, reisgelegenheden enz. 
Lieve van Ollefen werd geboren te Amsterdam op 13 Oktober 1740 en overleed in deze plaats op 75-jarige leeftijd. Hij was schrijver van beroep en schreef voornamelijk poëzie en over geschiedenis. Zijn belangrijkste werk was De Nederlandsche Stad- en Dorpbeschrijver. Hij maakte een beschrijving van delen van Noord- en Zuid-Holland. Deze fotografische herdruk is uit het  oorspronkelijke eerste deel over Dordrecht, IJsselmonde en Beijerland. Het betreft een reproductie en uittreksel van dit gedeelte.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

L. van Ollefen - Ollefen, L. van-De Nederlandsche Stad en Dorp Beschrijver