Gerard Schoemaker, Harry de Weerd - Familiebedrijven in de over

Schrijver:
Titel: Familiebedrijven in de overgang Hoe kan ik me als opvolger voorbereiden ?
ISBN: 9789081284448
Taal: Nederlands
Uitgever: Executive Ladership Foundation 2014 9789081284448
Bijzonderheden: geb. hardcover 129pp. als nieuw
Prijs: € 25,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Familiebedrijven zijn een bijzonder soort bedrijven. Economisch van grote waarde voor Nederland. De blik is langjarig, ze gaan niet voor korte termijn gewin. Er is sprake van persoonlijke betrokkenheid en belang.

De loyaliteit van het personeel is hoog, de meesten werken er al jaren. De emotionele complexiteit is ook hoog. Bedrijfs-, familie- en eigendomsbelangen lopen permanent door elkaar. Voor opvolgers lang niet altijd makkelijk om het bedrijf even voort te zetten. De plicht en druk die zij voelen knelt soms in het vrije ondernemerschap.

In 'Familiebedrijven in de overgang' pogen de auteurs aan te geven waar opvolgers dikwijls tegenaan lopen. Alle bedrijfsaspecten worden belicht. Het boek biedt naast inzichten in leiderschap, samenwerking, cultuur, marketingstrategie, fiscaliteit en financiering ook veel praktische handvatten en praktijkvoorbeelden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gerard Schoemaker, Harry de Weerd - Familiebedrijven in de overgang  Hoe kan ik me als opvolger voorbereiden ?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.