Barnard, Pip - Oosterend, van Achtertune tot Zwinweg

Schrijver:
Titel: Oosterend, van Achtertune tot Zwinweg
ISBN: 9789082993066
Taal: Nederlands
Uitgever: Texelpedia
Bijzonderheden: uitgave 2019, nieuw exemplaar, 90 pagina's, met dorpsplattegrond
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 9,25 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Alle 43 straatnamen van Oosterend op Texel verklaard, met van elke straat een korte geschiedschrijving. Geïllustreerd met foto's van Leo Barnard, gemaakt tussen 1964 en 1994. Voorzien van ingestoken dorpsplattegrond op A3-formaat, met historische kaarten op achterzijde.

Het Eiland

particulier

Het Eiland uit Oosterend - Texel

===
Wegens grote drukte kan het verzenden van uw bestelling iets langer duren. Wij vragen hiervoor uw begrip.
===
Koop uw boeken direct bij de schrijver. Joyce Pool is een gevierd schrijfster van jeugdromans. Haar man, journalist Pip Barnard, schrijft en publiceert boeken over Texel en Texelse onderwerpen. In hun boekwinkeltje Het Eiland bieden zij nieuwe boeken aan, desgewenst gesigneerd en voorzien van een opdracht.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Barnard, Pip - Oosterend, van Achtertune tot Zwinweg Barnard, Pip - Oosterend, van Achtertune tot Zwinweg Barnard, Pip - Oosterend, van Achtertune tot Zwinweg Barnard, Pip - Oosterend, van Achtertune tot Zwinweg

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Eiland

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Eiland
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Eiland een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Eiland vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Eiland kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.